De Burcht 38a

4834 HK Breda

Bel ons

Vintage sieraden

De Tijdloze Schoonheid die je Verdient
AZE Jewels Breda

Dit is maar een kleine greep uit onze collectie. De actuele collectie is in te zien in onze winkel

Informatie over

Vintage Sieraden

Welkom in de betoverende wereld van vintage sieraden, waar tijdloze elegantie en unieke stijl samenkomen. Of je nu een liefhebber bent van klassieke juwelen, een verzamelaar op zoek naar unieke stukken, of een verkoper die zijn of haar vintage sieraden wil verkopen, je bent op de juiste plek. Bij Juwelier Rijken zijn we gepassioneerd over de charme en schoonheid van vintage sieraden, en we delen graag onze expertise met jou.

Juwelier Goudsmid Rijken
De Burcht 38a
4834 HK Breda

Kom naar onze winkel

AZE Jewels Breda
Leuk om te weten

Waarom vintage sieraden?

Vintage sieraden zijn meer dan alleen accessoires; ze zijn een uiting van persoonlijkheid, erfgoed en stijl. Hier zijn enkele redenen waarom vintage sieraden zo bijzonder zijn:

  • Unieke stukken: Vintage sieraden zijn vaak met de hand gemaakt en hebben een unieke uitstraling. Ze zijn anders dan moderne sieraden die in massa worden geproduceerd en bieden een gevoel van exclusiviteit en individualiteit.
  • Tijdloze elegantie: Vintage sieraden hebben een tijdloze elegantie die nooit uit de mode raakt. Ze zijn vaak ontworpen met vakmanschap en aandacht voor detail, en ze blijven hun pracht behouden, zelfs na vele jaren.
  • Historische waarde: Vintage sieraden zijn een tastbare herinnering aan een bepaalde tijd, plaats of cultuur. Ze dragen vaak een geschiedenis met zich mee en kunnen een verhaal vertellen over de mensen en de tijd waarin ze zijn gemaakt.
  • Duurzaamheid: Door te kiezen voor vintage sieraden draag je bij aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Vintage sieraden zijn al geproduceerd en dragen niet bij aan de vraag naar nieuwe materialen of energie-intensieve productieprocessen.

 

AZE Jewels Breda

Diverse stijlen

Wat uw stijl ook is, bij Juwelier Goudsmid Rijken slaagt u gegarandeerd. In onze uitgebreide collectie is voor iedereen een mooi sieraad of horloge te vinden. Stoer, elegant, klassiek of trendy? We hebben het allemaal. Daarbij voeren we alleen maar merken van een hoge kwaliteit. Van Prisma & Seiko tot Rosa di Luca en Zinzi.

Weet u al welk sieraad of horloge u hebben wilt? Kom dan langs in onze winkel. We hebben een uitgebreide voorraad en kunnen daarnaast alles voor u bestellen.

Wilt u liever wat meer informatie en de sieraden eerst even passen? Dat is natuurlijk geen probleem, dan helpen we u graag. U vindt ons in winkelcentrum De Burcht in Breda.

Liever eerst even contact? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.

Inspiratie van onze merken