De Burcht 38a

4834 HK Breda

Bel ons

Zilverstad

Zilver voor iedereen
Het merk

Zilverstad | Since 1875

Verzilverde geschenken, tafelartikelen, kindercadeaus en maatwerk. Zilverstad maakt het allemaal. Vroeger vanuit de ambachtsstad Schoonhoven. Zilverstad staat bekend om de exclusieve kindercadeaus, zoals kindercouverts van RVS, spaarpotten en rammelaars van o.a. nijntje, Woezel & Pip en Snoopy.

Maar ook om artikelen voor een sfeervol gedekte tafel of stijlvol interieur. Daarnaast kan ieder idee verzilverd worden. We maken allerhande artikelen op maat, zoals manchetknopen, speldjes, sculpturen in diverse materialen. Zo biedt Zilverstad voor ieder uniek moment het mooiste geschenk.  

Voorbeelden uit het assortiment

uitgebreid assortiment

Inspiratie

Producten van Zilverstad zijn vol van glans en hebben dan ook een zeer goede kwaliteit. Haalt u een product van Zilverstad in huis dan bent u dus verzekerd van kwaliteit en prachtig zilver of verzilverde producten. U geeft uw woonkamer, slaapkamer, babykamer of welke andere kamer dan ook een echte boost met de prachtige producten van Zilverstad.

Diverse stijlen

Wat uw stijl ook is, bij Juwelier Goudsmid Rijken slaagt u gegarandeerd. In onze uitgebreide collectie is voor iedereen een mooi sieraad of horloge te vinden. Stoer, elegant, klassiek of trendy? We hebben het allemaal. Daarbij voeren we alleen maar merken van een hoge kwaliteit. Van Prisma & Seiko tot Rosa di Luca en Zinzi.

Weet u al welk sieraad of horloge u hebben wilt? Kom dan langs in onze winkel. We hebben een uitgebreide voorraad en kunnen daarnaast alles voor u bestellen.

Wilt u liever wat meer informatie en de sieraden eerst even passen? Dat is natuurlijk geen probleem, dan helpen we u graag. U vindt ons in winkelcentrum De Burcht in Breda.

Liever eerst even contact? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.

Inspiratie van onze merken