De Burcht 38a

4834 HK Breda

Bel ons

Touché Jewels

The touch of your loved ones

Bas Verdonk

Het merk

Touché | Vier het leven!

Touche sieraden staan voor persoonlijke sieraden van jouw dierbare. De vingerafdruk voor eeuwig vastgelegd, tastbaar door een simpele aanraking. Als blijvende herinnering aan dat moment in jouw leven. Unieke sieraden in goud of zilver met de mogelijkheid voor die ene vingerafdruk. Van jouw geliefde, kind of ouders – ontworpen met passie door Bas Verdonk.

ELK SIERAAD IS VERPAKT IN EEN UNIEKE VERPAKKING. OP DE HOUTEN BOX IS DE VINGERAFDRUK VAN UW SIERAAD GELASERD IN HOUT

Enkele modellen

Toub collectie

Nieuwe technieken

Inspiratie

“Wij hebben de allernieuwste technieken samengevoegd met old-school goudsmeden. Samen met René Verhoeven, Jules Leijnen, André Smits en Andre Toonders halen wij het uiterste uit 3D- en lasertechniek. Door deze vooruitstrevende techniek te combineren met hamer en aambeeld, ontstaan de meest unieke sieraden.

Niet alleen de vingerafdrukken maken de sieraden van Touché Jewels uniek. Het sieraad kan voorzien worden van een persoonlijk geschreven tekst, een monogram of askamer. Zelfs een scharnierring/ reumaring behoort tot de mogelijkheden.

Enkel en alleen wordt er gebruikt gemaakt van edelmetalen; van zilver tot goud. Van wit-, rood- of geelgoud.”

Diverse stijlen

Wat uw stijl ook is, bij Juwelier Goudsmid Rijken slaagt u gegarandeerd. In onze uitgebreide collectie is voor iedereen een mooi sieraad of horloge te vinden. Stoer, elegant, klassiek of trendy? We hebben het allemaal. Daarbij voeren we alleen maar merken van een hoge kwaliteit. Van Prisma & Seiko tot Rosa di Luca en Zinzi.

Weet u al welk sieraad of horloge u hebben wilt? Kom dan langs in onze winkel. We hebben een uitgebreide voorraad en kunnen daarnaast alles voor u bestellen.

Wilt u liever wat meer informatie en de sieraden eerst even passen? Dat is natuurlijk geen probleem, dan helpen we u graag. U vindt ons in winkelcentrum De Burcht in Breda.

Liever eerst even contact? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.

Inspiratie van onze merken