De Burcht 38a

4834 HK Breda

Bel ons

Eclat

Uitmuntende kwaliteit, goede service en een reële prijs
Eclat maakt alle sieraden in eigen atelier waardoor de kwaliteit gewaarborgd is en blijft. Eclat biedt verschillende gouden ringen, armbanden, colliers en horloges voorzien met (groei)briljant. De briljanten kunnen in iedere gewenste helderheid en grootte besteld worden en als u er weer voor gespaard hebt kunt u eventueel er weer een grotere briljant in laten zetten.

U kunt ook de ring van een andere fabrikant laten groeien, daarvoor zal de oude ring eerst opnieuw in het Eclat systeem worden ingeschaald. De ringen voor dames zijn ook erg geschikt als aanzoeks- of verlovingsring en voor de trouwdag zelf zijn er ook exclusieve trouwringen.

 

uitgebreid assortiment

Inspiratie

In de jaren 50 ging de avontuurlijke Frits Kraaij Sr. naar Zuid-Afrika. Daar werd hij geraakt door de uitstraling en fonkeling van de diamant. In Amerika volgde hij een diamantopleiding. Na zijn omzwervingen kwam hij in 1978 terug naar Nederland en richtte daar zijn eigen bedrijf op.

Hieruit groeide het familiebedrijf Eclat, het Franse woord voor fonkeling. Zijn beide zoons waren – en zijn – even gepassioneerd over de diamant net als hun vader. Na gedegen opgeleid te zijn in binnen- en buitenland gingen ook zij het bedrijf in.

Diverse stijlen

Wat uw stijl ook is, bij Juwelier Goudsmid Rijken slaagt u gegarandeerd. In onze uitgebreide collectie is voor iedereen een mooi sieraad of horloge te vinden. Stoer, elegant, klassiek of trendy? We hebben het allemaal. Daarbij voeren we alleen maar merken van een hoge kwaliteit. Van Prisma & Seiko tot Rosa di Luca en Zinzi.

Weet u al welk sieraad of horloge u hebben wilt? Kom dan langs in onze winkel. We hebben een uitgebreide voorraad en kunnen daarnaast alles voor u bestellen.

Wilt u liever wat meer informatie en de sieraden eerst even passen? Dat is natuurlijk geen probleem, dan helpen we u graag. U vindt ons in winkelcentrum De Burcht in Breda.

Liever eerst even contact? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.

Inspiratie van onze merken