De Burcht 38a

4834 HK Breda

Bel ons

Boccia sieraden

Titanium voor iedereen
Het merk

Boccia | Ringen, Armbanden, Kettingen & Oorbellen

Ontwikkeld door internationale ontwerpers. Alle titanium componenten van de BOCCIA TITANIUM collectie zijn gemaakt van puur titanium; het specifieke materiaal. Het is licht in gewicht, neemt de temperatuur van de huid aan en is zeer huidvriendelijk. Bovendien is het corrosie- en temperatuurbestendig. Alle keramische elementen zijn gemaakt van puur keramiek, het innovatieve, bijzonder solide en huidvriendelijke materiaal.

Enkele Sieraden

uitgebreid assortiment

100% nikkelvrij puur titanium

Boccia sieraden staat bekend om zijn titanium sieraden voor dames en heren. Een strak, eigentijds en innovatief design kenmerkt dit vooruitstrevende merk. De sieraden zijn gemaakt van 100% nikkelvrij puur titanium. Doordat dit materiaal heel licht is, draagt het prettig en comfortabel. Titanium kenmerkt zich door de hardheid en daarmee de duurzaamheid. De sieraden zijn erg huidvriendelijk. Door te combineren met andere materialen zoals leer, goud of keramiek krijgen de Boccia sieraden hun eigen uitstraling. Stoer, elegant of met een twist, met Boccia sieraden kunt u alle kanten op. De sieraden zijn op elk moment van de dag te dragen.

Diverse stijlen

Wat uw stijl ook is, bij Juwelier Goudsmid Rijken slaagt u gegarandeerd. In onze uitgebreide collectie is voor iedereen een mooi horloge te vinden. Stoer, elegant, klassiek of trendy? We hebben het allemaal. Allemaal merken van uitstekende kwaliteit.

Weet u al welk horloge u hebben wilt? Kom dan langs in onze winkel. Wilt u liever wat meer informatie en ze eerst even passen? Dan helpen we u graag. U vindt ons in winkelcentrum De Burcht in Breda.

Liever eerst even contact? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mailtje via het contactformulier.

Inspiratie van onze merken