De Burcht 38a

4834 HK Breda

Bel ons

AZE Jewels

THE ESSENTIALS FOR YOUR DAILY JOURNEY
AZE Jewels Breda
Het merk

AZE Jewels

AZE Jewels is een internationaal merk ontworpen en ontwikkeld in Europa. AZE Jewels biedt een breed scala aan aangepaste accessoires voor mannen, waarmee ze hun stijl en klasse kunnen uiten. Naast de uitgebreide selectie van stijlen, maken we gebruik van de meest geprefereerde materialen zoals roestvrij staal, topnerfleer, hoogwaardig zeiltouw, A-klasse edelstenen en sterling zilver (925). Onze sieraden zijn tijdloos en altijd relevant.

Of je nu de voorkeur geeft aan roestvrij staal of sterling zilver, we garanderen altijd een hoogwaardig stuk vakmanschap, gemaakt door onze ambachtslieden.

Enkele modellen

AZE Jewels Breda
AZE Jewels Breda
AZE Jewels Breda
AZE Jewels Breda
uitgebreid assortiment

Inspiratie

De quote van Stephen Hawking inspireert en motiveert ons:

“Vergeet niet om naar de sterren te kijken en niet naar je voeten. Probeer te begrijpen wat je ziet en vraag je af waarom het universum bestaat. Wees nieuwsgierig. En hoe moeilijk het leven ook lijkt, er is altijd wel iets dat je kunt doen en waarin je kunt slagen. Het is belangrijk dat je niet zomaar opgeeft.”

De naam AZE komt van een klein dorpje in Frankrijk, waar onze reis enkele jaren geleden begon. De vorm van het logo wordt Tetrahedron genoemd. In de meetkunde staat een tetraëder ook bekend als een driehoekige piramide.

AZE Jewels Breda
Wij kunnen alles uit het assortiment vanAZE Jewels leveren. Bekijk hier alle modellen.

Diverse stijlen

Wat uw stijl ook is, bij Juwelier Goudsmid Rijken slaagt u gegarandeerd. In onze uitgebreide collectie is voor iedereen een mooi sieraad of horloge te vinden. Stoer, elegant, klassiek of trendy? We hebben het allemaal. Daarbij voeren we alleen maar merken van een hoge kwaliteit. Van Prisma & Seiko tot Rosa di Luca en Zinzi.

Weet u al welk sieraad of horloge u hebben wilt? Kom dan langs in onze winkel. We hebben een uitgebreide voorraad en kunnen daarnaast alles voor u bestellen.

Wilt u liever wat meer informatie en de sieraden eerst even passen? Dat is natuurlijk geen probleem, dan helpen we u graag. U vindt ons in winkelcentrum De Burcht in Breda.

Liever eerst even contact? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.

Inspiratie van onze merken