Arior

Zilver gecombineerd met prachtige kleuren

In de werkplaats in de wijk Poble Nou Barcelonas ontwerpen en maken ze met de hand alle juwelen in zilver en goud die over de hele wereld verkocht worden.

Ze gebruiken traditionele technieken in combinatie met nieuwe methoden die het resultaat zijn van jarenlange ervaring en innovatie. Een van de voorbeelden van de innovatie is de nieuwe glazuurtechniek die ze gebruiken om de kleur toe te passen op de Pigments-collectie en die het resultaat is van meer dan 5 jaar onderzoek op het gebied van traditioneel vuurglazuur.

uitgebreid assortiment

Inspiratie

Arior Barcelona werd in 1968 opgericht door de Catalaanse beeldhouwer en schilder Jordi Figueras en specialiseerde zich vanaf het begin in de toepassing van kleur op zilver en goud. De wortels van het Arior-gezin kruisen elkaar met de culturele beweging van het Catalaanse modernisme, en veel van deze sieraden zijn het resultaat van deze band.

In 2006 nam Roger Figueras de leiding over het project. Hij zorgde ervoor dat de ziel en de geest van het bedrijf behouden bleven, maar de traditionele technieken die hij van zijn vader had geleerd, evolueerden. Zijn ontworpen en creaties zijn rijk aan kleur en contrast. In de workshop in Barcelona spelen ze met vormen, materialen, kleuren en texturen. Ze innoveren en zijn geïnspireerd door de natuur en de essentiële elementen van de planeet

Diverse stijlen

Wat uw stijl ook is, bij Juwelier Goudsmid Rijken slaagt u gegarandeerd. In onze uitgebreide collectie is voor iedereen een mooi horloge te vinden. Stoer, elegant, klassiek of trendy? We hebben het allemaal. Allemaal merken van uitstekende kwaliteit.

Weet u al welk sieraad of horloge u hebben wilt? Kom dan langs in onze winkel. Wilt u liever wat meer informatie en ze eerst even passen? Dan helpen we u graag. U vindt ons in winkelcentrum De Burcht in Breda.

Liever eerst even contact? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mailtje via het contactformulier.

Een kleine greep uit onze merken