De Burcht 38a

4834 HK Breda

Bel ons

Angeli di Bosca

Verlovingsring | Trouwring
Het merk

Ringen

Angeli Di Bosca refereert naar de verheven kwaliteit en design die worden beoogd met de collecties en uiteraard naar de wortels van het merk, namelijk P.C. Boschmans. Het huis Boschmans staat voor „Een Passie voor perfectie” sinds 1865. Volledig in lijn met dit gedachtegoed heeft het familiebedrijf in 2005 de ultieme stap naar perfectie gezet door haar eigen collecties onder het huismerk Angeli Di Bosca te ontwerpen en uit te brengen.

Enkele modellen

uitgebreid assortiment

Finess collectie

Dat een klein detail of bewerking een enorm effect kan hebben op de uitstraling en het karakter van uw ring is eigen aan de Finesse collectie. U kan uw persoonlijke keuze maken uit geel, wit of meerkleurig goud en met of zonder briljant. Met vragen kunt u uiteraard altijd bij uw juwelier terecht.

Sociale duurzaamheid

Duurzaamheid en het recht op een menswaardig bestaan zijn kernwaarden bij Angeli Di Bosca. Daarom garandeert Angeli Di Bosca dat elke ring met of zonder diamant vrij van conflict en kinderarbeid is vervaardigd.

 

Diverse stijlen

Wat uw stijl ook is, bij Juwelier Goudsmid Rijken slaagt u gegarandeerd. In onze uitgebreide collectie is voor iedereen een mooi sieraad of horloge te vinden. Stoer, elegant, klassiek of trendy? We hebben het allemaal. Daarbij voeren we alleen maar merken van een hoge kwaliteit. Van Prisma & Seiko tot Rosa di Luca en Zinzi.

Weet u al welk sieraad of horloge u hebben wilt? Kom dan langs in onze winkel. We hebben een uitgebreide voorraad en kunnen daarnaast alles voor u bestellen.

Wilt u liever wat meer informatie en de sieraden eerst even passen? Dat is natuurlijk geen probleem, dan helpen we u graag. U vindt ons in winkelcentrum De Burcht in Breda.

Liever eerst even contact? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.

Inspiratie van onze merken