Swiss Military Hanowa

Zwitserse precisie & Sportief

De Swiss Military Hanowa horloges worden gefabriceerd in Zwitserland.

Deze horloges hebben allemaal het bekende label ‘Swiss Made’, dat wereldwijd bekend staat voor hoge kwaliteit.

Het Zwitserse kwaliteitslabel geeft aan dat de technische kwaliteit van het uurwerk bijzonderlijk hoog is. Alle horloges zijn voorzien van een ETA of Ronda uurwerk.

Naast betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en water- en schokbestendigheid, onderscheiden de Swiss Military Hanowa horloges zich ook op basis van moderne vormgeving.

 

 

uitgebreid assortiment

Historie

Hanowa duwt de ruige esthetiek sinds 1963, toen het werd opgericht in Bienne, Zwitserland, door Hans Noll. In 1990 maakte het merk deze look tot zijn kenmerkende stijl met de oprichting van Swiss Military Hanowa, met de nadruk op robuuste sporthorloges tegen toegankelijke prijzen. Sindsdien heeft het merk, dat voortkwam uit Hanowa, de Zwitserse kwaliteit gecombineerd met een sportief design. De toevoeging van ‘Swiss Military’ benadrukt de waarden van de Zwitserse strijdkrachten: robuustheid, uithoudingsvermogen en hoge precisie als, evenals het vermogen om te functioneren in extreme omstandigheden.

Diverse stijlen

Wat uw stijl ook is, bij Juwelier Goudsmid Rijken slaagt u gegarandeerd. In onze uitgebreide collectie is voor iedereen een mooi horloge te vinden. Stoer, elegant, klassiek of trendy? We hebben het allemaal. Allemaal merken van uitstekende kwaliteit.

Weet u al welk sieraad of horloge u hebben wilt? Kom dan langs in onze winkel. Wilt u liever wat meer informatie en ze eerst even passen? Dan helpen we u graag. U vindt ons in winkelcentrum De Burcht in Breda.

Liever eerst even contact? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mailtje via het contactformulier.

Een kleine greep uit onze merken