De Burcht 38a

4834 HK Breda

Bel ons

Seiko Horloges Breda

Prachtig en vol techniek

Uitlopend merk! Seiko Horloges nu diverse Sport 5 modellen met 30% korting!

Helaas gaat de SEIKO Sport 5 collectie uit ons assortiment. De laatste modellen worden verkocht tegen een hoge korting van 30%. Kom naar onze winkel voor de beschikbare modellen.

Het merk

SEIKO | Horloges

Seiko horloges zijn wereldberoemd om geraffineerde design en technologieën. Het bedrijf is in 1881 opgericht door Kintaro Hattori.

Het was zijn ambitie om grote veranderingen in de horlogewereld toe te passen. Hij slaagde hierin en opende de eerste Seiko fabriek. Al sinds het begin worden alle onderdelen zelf gemaakt.

De achterkleinzoon van Kintaro Hattori staat nu aan het roer van Seiko en zet deze traditie voort.

uitgebreid assortiment

Seiko horloges bestellen

Voor Seiko horloges kunt u terecht bij Juwelier Goudsmid Rijken in Breda. U vindt in onze winkel een uitgebreide collectie Seiko horloges voor zowel dames als heren. Met metalen of leren bandjes, met een ronde of rechthoekige kast, wat u ook zoekt in een Seiko horloge, wij hebben het.

Wij kunnen alles uit het assortiment van Seiko leveren dus bekijk hier alle modellen.

Diverse stijlen

Wat uw stijl ook is, bij Juwelier Goudsmid Rijken slaagt u gegarandeerd. In onze uitgebreide collectie is voor iedereen een mooi horloge te vinden. Stoer, elegant, klassiek of trendy? We hebben het allemaal. Allemaal merken van uitstekende kwaliteit.

Weet u al welk horloge u hebben wilt? Kom dan langs in onze winkel. Wilt u liever wat meer informatie en ze eerst even passen? Dan helpen we u graag. U vindt ons in winkelcentrum De Burcht in Breda.

Liever eerst even contact? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mailtje via het contactformulier.

Inspiratie van onze merken