Prisma Horloges

Nederlandse creativiteit en vakmanschap sinds 1948

Prisma is alweer 70 jaar oud. Een bijzondere mijlpaal. Duizenden mensen van verschillende generaties hebben een deel van hun leven aan dit fantastische horlogemerk besteedt. Miljoenen landgenoten zijn bekend met het vakmanschap. Prisma is dan ook een begrip, een icoon en onlosmakelijk verbonden aan de groei in Nederland. Wat begon als een droom van enkele horlogeliefhebbers, is iets van ons allemaal geworden. Het is een merk waar we als Nederlander trots op mogen zijn.

uitgebreid assortiment

Inspiratie

Horlogedragers waren de eerste kapiteins, architecten en de eerste generaals. Deze leiders waren de enigen die precies wisten wanneer het juiste moment daar was. Ze gebruikten in ieder opzicht hun tijd om de wereld beetje bij beetje te veranderen. Tegenwoordig, leven we met precies dezelfde visie. We laten ons inspireren door het goede van vroeger en doen ons best om mensen een middel te bieden om zichzelf te uiten.

Het dragen van een horloge gaat dan ook verder dan enkel het aflezen van de tijd. Een horloge verbindt met de mooie momenten en herinnert om vast te houden aan jouw dromen. Dit is de onbeschrijfelijke vreugde die een Prisma horloge overbrengt aan de drager. Want tenslotte, krijgen horloges echt hun waarde door de persoon die er zorg voor draagt.

Diverse stijlen

Wat uw stijl ook is, bij Juwelier Goudsmid Rijken slaagt u gegarandeerd. In onze uitgebreide collectie is voor iedereen een mooi horloge te vinden. Stoer, elegant, klassiek of trendy? We hebben het allemaal. Allemaal merken van uitstekende kwaliteit.

Weet u al welk sieraad of horloge u hebben wilt? Kom dan langs in onze winkel. Wilt u liever wat meer informatie en ze eerst even passen? Dan helpen we u graag. U vindt ons in winkelcentrum De Burcht in Breda.

Liever eerst even contact? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mailtje via het contactformulier.

Een kleine greep uit onze merken