De Burcht 38a

4834 HK Breda

Bel ons

Neev

THE ESSENTIALS FOR YOUR DAILY JOURNEY
AZE Jewels Breda
Het merk

NEEV Watches

“De gedetailleerde wereld van NEEV WATCHES”

NEEV wordt geleid door twee jonge ambitieuze horlogeliefhebbers.

Sinds 2019 zijn wij onder de merknaam “NEEV” (uitgesproken als NIEV) gestart met het opzetten, ontwerpen en creëren van een karakteristiek en een solide horlogemerk.

Onze ideeën kwamen tot leven na ons laatste bezoek van de internationale horlogebeurs “BaselWorld” in Zwitserland. Dat was dan ook de start van het uitwerken van onze schetsen en ideeën.

Na een intensief ontwerpproces en de voorbereidingen hier in Nederland, konden wij onze eerste samples in Azië laten maken. Door buiten Europa onze onderdelen onder scherp toezicht te produceren is het gelukt om in maart 2020 een hoogwaardige, maar betaalbare collectie te lanceren.

Enkele modellen voor heren

AZE Jewels Breda
AZE Jewels Breda
AZE Jewels Breda
AZE Jewels Breda

Enkele modellen voor dames

AZE Jewels Breda
AZE Jewels Breda
AZE Jewels Breda
AZE Jewels Breda
uitgebreid assortiment

Inspiratie

Passie en ondernemerschap komen samen, want beide heren worden al op jonge leeftijd aangetrokken door imposante horloges en de succesvolle ondernemers die daar vaak aan verbonden zijn.

Door de hechte familieband en het verschil in werkervaring vullen ze elkaar perfect aan, want de één heeft meer dan 14 jaar retail, sales en commerciële ervaring en de ander brengt 15 jaar ervaring mee op het gebied van fijnmechanica, design en aftersales.

Elk stap in het proces hebben ze hierdoor in eigen beheer en ze geven nauwelijks iets uit handen. Gaande weg ontstond er een perfecte taakverdeling, maar uiteindelijk doen ze alles samen.

AZE Jewels Breda

Diverse stijlen

Wat uw stijl ook is, bij Juwelier Goudsmid Rijken slaagt u gegarandeerd. In onze uitgebreide collectie is voor iedereen een mooi sieraad of horloge te vinden. Stoer, elegant, klassiek of trendy? We hebben het allemaal. Daarbij voeren we alleen maar merken van een hoge kwaliteit. Van Prisma & Seiko tot Rosa di Luca en Zinzi.

Weet u al welk sieraad of horloge u hebben wilt? Kom dan langs in onze winkel. We hebben een uitgebreide voorraad en kunnen daarnaast alles voor u bestellen.

Wilt u liever wat meer informatie en de sieraden eerst even passen? Dat is natuurlijk geen probleem, dan helpen we u graag. U vindt ons in winkelcentrum De Burcht in Breda.

Liever eerst even contact? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.

Inspiratie van onze merken