Mondaine Horloges

Simpel maar duidelijk

Het eenvoudige ontwerp, het onmiskenbare, gemakkelijk leesbare gezicht, de kenmerkende wijzers en de beroemde rode secondewijzer hebben Mondaine uurwerken wereldwijd uniek gemaakt.

Vindingrijkheid en eenvoud zijn de gecombineerde elementen die een echt iconische designklassieker onderscheiden en definiƫren. De horloges van Mondaine Official Swiss Railways belichamen deze elementen en illustreren met trots het 20e-eeuwse design.

uitgebreid assortiment

Inspiratie

Al meer dan 100 jaar staan de Zwitserse federale spoorwegen bekend om stiptheid en precisie. Historisch gezien heeft de manager van het treinstation een speciale rode Paddle gebruikt om passagiers aan te kondigen en conducteurs op te leiden dat de trein op het punt staat te vertrekken. Deze rode peddel met zijn speciale vorm is ook de tweede hand van de officiƫle Zwitserse spoorwegenklok.

Mondaine’s originele en authentieke horloge- en klokcollectie legt deze ongerepte en punctuele look vast.

Diverse stijlen

Wat uw stijl ook is, bij Juwelier Goudsmid Rijken slaagt u gegarandeerd. In onze uitgebreide collectie is voor iedereen een mooi horloge te vinden. Stoer, elegant, klassiek of trendy? We hebben het allemaal. Allemaal merken van uitstekende kwaliteit.

Weet u al welk sieraad of horloge u hebben wilt? Kom dan langs in onze winkel. Wilt u liever wat meer informatie en ze eerst even passen? Dan helpen we u graag. U vindt ons in winkelcentrum De Burcht in Breda.

Liever eerst even contact? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mailtje via het contactformulier.

Een kleine greep uit onze merken