De Burcht 38a

4834 HK Breda

Bel ons

Mondaine Horloges

Simpel maar duidelijk

Uitlopend merk! Mondaine Horloges nu met 30% korting!

Helaas gaat de Mondaine Horloges collectie uit ons assortiment. De laatste modellen worden verkocht tegen een hoge korting van 30%. Kom naar onze winkel voor de beschikbare modellen.
Het merk

Mondaine | Swiss Watch

Het eenvoudige ontwerp, het onmiskenbare, gemakkelijk leesbare gezicht, de kenmerkende wijzers en de beroemde rode secondewijzer hebben Mondaine uurwerken wereldwijd uniek gemaakt.

Vindingrijkheid en eenvoud zijn de gecombineerde elementen die een echt iconische designklassieker onderscheiden en definiëren. De horloges van Mondaine Official Swiss Railways belichamen deze elementen en illustreren met trots het 20e-eeuwse design.

Enkele modellen

Evo2

stop2go

Classic

Simply Elegant

uitgebreid assortiment

Inspiratie

Al meer dan 100 jaar staan de Zwitserse federale spoorwegen bekend om stiptheid en precisie. Historisch gezien heeft de manager van het treinstation een speciale rode Paddle gebruikt om passagiers aan te kondigen en conducteurs op te leiden dat de trein op het punt staat te vertrekken. Deze rode peddel met zijn speciale vorm is ook de tweede hand van de officiële Zwitserse spoorwegenklok.

Mondaine’s originele en authentieke horloge- en klokcollectie legt deze ongerepte en punctuele look vast.

Wij kunnen alles uit het assortiment vanMondaine Horloges leveren. Bekijk hier alle modellen.

Diverse stijlen

Wat uw stijl ook is, bij Juwelier Goudsmid Rijken slaagt u gegarandeerd. In onze uitgebreide collectie is voor iedereen een mooi sieraad of horloge te vinden. Stoer, elegant, klassiek of trendy? We hebben het allemaal. Daarbij voeren we alleen maar merken van een hoge kwaliteit. Van Prisma & Seiko tot Rosa di Luca en Zinzi.

Weet u al welk sieraad of horloge u hebben wilt? Kom dan langs in onze winkel. We hebben een uitgebreide voorraad en kunnen daarnaast alles voor u bestellen.

Wilt u liever wat meer informatie en de sieraden eerst even passen? Dat is natuurlijk geen probleem, dan helpen we u graag. U vindt ons in winkelcentrum De Burcht in Breda.

Liever eerst even contact? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.

Inspiratie van onze merken