De Burcht 38a

4834 HK Breda

Bel ons

Danish Design

Tijdloos & Elegant
De naam zegt het al, Danish Design staat vooral bekend om zijn Deense stijl in de horloges. Eenvoud en elegantie staan centraal binnen het horlogemerk. Door alleen gebruik te maken van de beste materialen kan Danish Design hoogwaardige kwaliteit garanderen bij al zijn horloges. De horloges geven u een elegante uitstraling en worden soms meer gezien als een sieraad dan een horloge. Sier uw pols en profiteer tegelijkertijd van de functionaliteit van dit horloge. Bij Danish Design maakt het niet uit of u op zoek bent naar een eenvoudig, elegant, sportief of tijdloos horloge. De collecties van Danish Design hebben dit allemaal!

 

uitgebreid assortiment

Historie

De oprichting van Danish Design-horloges gaat terug tot 1988 toen de vraag naar moderne ontwerpen groot was, maar het aanbod in designhorloges was erg laag. Hoewel het aanbod tegenwoordig steeds groter wordt, bleef het moderne ontwerp overeind. Een van de allereerste series van Danish Design is van de Deense ontwerper Jan Egeberg. In de loop der jaren hebben verschillende andere Deense freelancers ontwerpen gemaakt voor het merk.

Tijdloos en klassiek met een wereldwijde allure. Scandinavische ontwerpen staan bekend om hun eenvoudige, elegante en pure kenmerken. Geïnspireerd door de huidige tijdsgeest maar nooit geleid, houdt Danish Design het simpel en subtiel.

Wij kunnen alles uit het assortiment vanDanish Design Horloges leveren. Bekijk hier alle modellen.

Diverse stijlen

Wat uw stijl ook is, bij Juwelier Goudsmid Rijken slaagt u gegarandeerd. In onze uitgebreide collectie is voor iedereen een mooi horloge te vinden. Stoer, elegant, klassiek of trendy? We hebben het allemaal. Allemaal merken van uitstekende kwaliteit.

Weet u al welk horloge u hebben wilt? Kom dan langs in onze winkel. Wilt u liever wat meer informatie en ze eerst even passen? Dan helpen we u graag. U vindt ons in winkelcentrum De Burcht in Breda.

Liever eerst even contact? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mailtje via het contactformulier.

Inspiratie van onze merken