De Burcht 38a

4834 HK Breda

Bel ons

Goud inkoop Breda

Meer dan 30 jaar ervaering

Heeft u nog oude sieraden die maar in een la blijven liggen en waar niemand meer naar om kijkt? Lever nu uw gouden sieraden in bij onze goud inkoop in Breda. U krijgt dan direct contant geld voor uw goud. Ook met zilver kunt u bij ons terecht. Wij smelten goud en zilver om en maken er weer nieuwe sieraden van. Zo blijven uw gouden en zilveren sieraden duurzaam en kunt u van het geld weer wat anders kopen. U kunt voor goud inkoop in Breda terecht bij Juwelier en goudsmid Rijken. U vindt ons in Winkelcentrum De Burcht.

een eerlijke prijs

Waardebepaling op basis van het gewicht

Wanneer u met uw oude zilveren of gouden sieraden bij ons komt, bepalen we ter plekke de waarde. We bekijken het aantal karaat en wegen uw sieren. Op basis van het gewicht, exclusief stenen en vulmiddelen wordt de prijs bepaald. Dit is geheel vrijblijvend. U kunt zelf kiezen of u uw sieraden bij onze goud inkoop in Breda omruilt voor contant geld of ze toch weer meeneemt.

Sieraden en horloges

Bij Juwelier en Goudsmid Rijken kunt u terecht voor allerlei sieraden en horloges van verschillende merken. Van trouwringen van verschillende merken tot kindersieraden. Hangers, oorbellen of armbanden, u vindt het allemaal in onze uitgebreide collectie. Kom gerust eens langs en laat u verrassen.

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Op maandag kunt u van 13.00 tot 17.30 uur bij ons terecht. Dinsdag tot en met vrijdag zijn wij van 10.00 tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Inspiratie van onze merken